Muziek

Muziek

Soundtrack: Iron Fist

Luke Cage beloofde vorig jaar een ‘Wu-Tang-ificatie’ van het Marvel universum met klassieke hiphoptracks. Wat bracht zijn opvolger, Iron Fist?

Muziek

Ozark

Soundtrack: Ozark

Ozark bleek een nieuw succesverhaal in de catalogus van Netflix. De muziek van de misdaadreeks is een combinatie van classic rock en moderne hiphop.

Feature

Jim Morrison DE LAGARDE+

Jim Morrison op een Nederlands podium (ongeveer 30 seconden)

In september 1968 speelden The Doors in het Concertgebouw in Amsterdam. Jim Morrison was erbij. Lichamelijk. En maar even.

Muziek

Twin Peaks

Soundtrack: Twin Peaks

Na 25 jaar afwezigheid kwam Twin Peaks terug, en muziek speelde een nog grotere rol in de nieuwe reeks. We geven een overzicht van de bands die de serie aan ons laat horen.

NPO Muziek

Eva Cleven

Bellen met Eva Cleven over Lowlands 2018

Waarom is er maar één vrouwelijke headliner?

Muziek

13 Reasons

Soundtrack: 13 Reasons Why

De Netflix-serie 13 Reasons Why gaat over depressie en angst bij tieners. Logisch dus, dat de soundtrack een donkere aangelegenheid is.

Muziek

Soundtrack: The Americans

Russische spionnen bespioneren de Amerikaanse regering tijdens de Koude Oorlog in The Americans. En dat laatste decennium van die oorlog, daar hoort natuurlijk muziek uit de eighties bij.

Muziek

The Sinner

Soundtrack: The Sinner

In The Sinner probeert de jonge moeder Cora te achterhalen waarom ze een man heeft vermoordt. Welke soundtrack past bij deze thriller op Netflix?

Muziek

Orange is the new black

Soundtrack: Orange is the new black

Orange is the new black is een van de meest succesvolle Netflix original-series. Op de soundtrack van de serie, die over een vrouwengevangenis gaat, zijn uiteraard ook veel vrouwelijke artiesten te vinden.

Netflix Nieuws

Variety

Springsteen on Broadway komt naar Netflix

De tv-registratie van de recente show van The Boss verschijnt 15 december exclusief op Netflix.