HBO Recensie

Elvis Presley: The Searcher: lineair en kritiekloos

Documentairemaker Thom Zhimmy presenteert ondanks de kritiek een bijkans volledig overzicht van Elvis’ leven.

Muziek

Follow the leader: Hawaii Five-O

Wie zijn toch die artiesten die de opening van onze favoriete tv-series verzorgen? In deze reeks artikelen kijken we naar de bands, zangers en zangeressen die de leaders zongen. Deel 68: Morton Stevens, bekend van Hawaii Five-O.

Muziek

Tracks: Neko Case, Father John Misty en LUMP

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Neko Case, Father John Misty en LUMP.

Muziek

Soundtrack: On My Block

Van de twee nieuwe 'coming of age' series van Netflix (Everything Sucks! was de andere) bleek On My Block de winnaar. Ook op muzikaal gebied is het de serieuzere van de twee.

Muziek

MINDHUNTER

Follow the leader: Mindhunter

Wie zijn toch die artiesten die de opening van onze favoriete tv-series verzorgen? In deze reeks artikelen kijken we naar de bands, zangers en zangeressen die de leaders zongen. Deel 67: Jason Hill, bekend van Mindhunter.

Muziek

True Detective

Soundtrack: True Detective

Het eerste seizoen van True Detective is niet alleen één van de tv-hoogtepunten van de van de afgelopen jaren, ook de soundtrack van die eerste jaargang mogen we gerust een klassieker noemen.

Muziek

Tracks: Ben Howard, Bob Dylan en A$AP Rocky feat. Moby

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Ben Howard, Bob Dylan en A$AP Rocky feat. Moby.

Nieuws

Muziek

Follow the leader: Knight Rider

Wie zijn toch die artiesten die de opening van onze favoriete tv-series verzorgen? In deze reeks artikelen kijken we naar de bands, zangers en zangeressen die de leaders zongen. Deel 66: Stu Phillips, bekend van Knight Rider.

Muziek

Tracks: Chvrches, Hall and Oates feat. Train en Matt Maeson

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Chvrches, Hall and Oates feat. Train en Matt Maeson.