Muziek

Soundtrack: The Americans

Russische spionnen bespioneren de Amerikaanse regering tijdens de Koude Oorlog in The Americans. En dat laatste decennium van die oorlog, daar hoort natuurlijk muziek uit de eighties bij.

Muziek

The Sinner

Soundtrack: The Sinner

In The Sinner probeert de jonge moeder Cora te achterhalen waarom ze een man heeft vermoordt. Welke soundtrack past bij deze thriller op Netflix?

Muziek

Orange is the new black

Soundtrack: Orange is the new black

Orange is the new black is een van de meest succesvolle Netflix original-series. Op de soundtrack van de serie, die over een vrouwengevangenis gaat, zijn uiteraard ook veel vrouwelijke artiesten te vinden.

Netflix Nieuws

Variety

Springsteen on Broadway komt naar Netflix

De tv-registratie van de recente show van The Boss verschijnt 15 december exclusief op Netflix.

Muziek

Soundtrack: The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale toont een wereld waarin alle rechten van vrouwen worden afgenomen. Op de soundtrack van de dystopische reeks zijn zangeressen uit verschillende genres vertegenwoordigd.

Muziek

Shooter

Soundtrack: Shooter

In Shooter speelt Ryan Philippe een ex-marinier die een complot om de president van de VS te vermoorden probeert tegen te houden. En daar hoort natuurlijk spierballenrock bij.

Feature

Pinkpop DE LAGARDE+

Waarom Pinkpop een legendarische status heeft

Radio-dj’s Eva Cleven en Frank van der Lende verzorgen samen met Eric Corton en Michiel Veenstra de tv-verslag-geving van Pinkpop. ‘Het is toch een festival met een legendarische status.’

Muziek

Top 50: de beste seriesoundtracks

Welke muziek komt er voorbij in je favoriete series? De Lagarde hield ruim anderhalf jaar de soundtracks van recente reeksen bij. Hier zijn de beste vijftig, inclusief links naar de playlists.

Muziek

Tracks: Crystal Fighters, Liam Gallagher en Paul Weller

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Crystal Fighters, Liam Gallagher en Paul Weller.

Muziek

De 50 beste serieleaders ooit

De afgelopen anderhalf jaar vertelden wij de verhalen achter de intro's van onze favoriete series. In dit ultieme leader-klassement staat alles op een rij.