Feature

Pinkpop

Waarom Pinkpop een legendarische status heeft

Radio-dj’s Eva Cleven en Frank van der Lende verzorgen samen met Eric Corton en Michiel Veenstra de tv-verslag-geving van Pinkpop. ‘Het is toch een festival met een legendarische status.’

Feature

Jim Morrison

Jim Morrison op een Nederlands podium (ongeveer 30 seconden)

In september 1968 speelden The Doors in het Concertgebouw in Amsterdam. Jim Morrison was erbij. Lichamelijk. En maar even.

Muziek

Top 50: de beste seriesoundtracks

Welke muziek komt er voorbij in je favoriete series? De Lagarde hield ruim anderhalf jaar de soundtracks van recente reeksen bij. Hier zijn de beste vijftig, inclusief links naar de playlists.

Muziek

Tracks: Crystal Fighters, Liam Gallagher en Paul Weller

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Crystal Fighters, Liam Gallagher en Paul Weller.

Muziek

De 50 beste serieleaders ooit

De afgelopen anderhalf jaar vertelden wij de verhalen achter de intro's van onze favoriete series. In dit ultieme leader-klassement staat alles op een rij.

Muziek

Tracks: Chromatics, The Kooks en Tom Grennan

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Chromatics, The Kooks en Tom Grennan.

Muziek

Follow the leader: The Ranch

Wie zijn toch die artiesten die de opening van onze favoriete tv-series verzorgen? In deze reeks artikelen kijken we naar de bands, zangers en zangeressen die de leaders zongen. Deel 72: Lukas Nelson en Shooter Jennings, bekend van The Ranch.

Muziek

Soundtrack: Dynasty

Met Dynasty maakt The CW een remake van één van de grootste jaren 80-hits. En jaren 80-hits is ook precies waar de soundtrack mee gevuld is.

Muziek

Tracks: Arctic Monkeys, André 3000 en Mitski

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Arctic Monkeys, André 3000 en Mitski.

Muziek

Follow the leader: A Series of Unfortunate Events

Wie zijn toch die artiesten die de opening van onze favoriete tv-series verzorgen? In deze reeks artikelen kijken we naar de bands, zangers en zangeressen die de leaders zongen. Deel 71: Nick Urata en Neil Patrick Harris, bekend van A Series of Unfortunate Events.