Muziek

Soundtrack: Here and Now

Een nieuwe serie van Alan Ball, de man achter Six Feet Under en True Blood, dat levert verwachtingen op. De soundtrack hinkt op maar liefst drie gedachten.

Muziek

Foto: William Rutten

Follow the leader: All You Need Is Love

Wie zijn toch die artiesten die de opening van onze favoriete tv-series verzorgen? In deze reeks artikelen kijken we naar de bands, zangers en zangeressen die de leaders zongen. Deel 59: The Beatles, bekend van All You Need Is Love.

Muziek

Tracks: The Aces, Barns Courtney en Donovan Woods

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: The Aces, Barns Courtney en Donovan Woods.

Muziek

Soundtrack: Altered Carbon

Met Altered Carbon neemt Netflix de kijker 250 jaar de toekomst in. En die toekomst klinkt duister.

Muziek

band of brothers

Follow the leader: Band of Brothers

Wie zijn toch die artiesten die de openingen van onze favoriete tv-series verzorgen? In deze reeks artikelen kijken we naar de bands, zangers en zangeressen die de leaders zongen. Deel 58: Michael Kamen, bekend van Band of Brothers.

Muziek

Tracks: We Are Scientists, Courtney Marie Andrews en Pale Waves

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: We Are Scientists, Courtney Marie Andrews en Pale Waves.

TV / Muziek

Justin Timberlake

De stijlvastheid van Justin Timberlake

Justin Timberlake is terug met een nieuw album en een optreden tijdens de Super Bowl. De vorige keer, in 2004, leidde dat met nippelegate tot veel commotie.

Muziek

Soundtrack: Suits

De avonturen van de vlotgebekte advocaten Harvey Specter en Mike Ross weten na zeven seizoenen nog altijd te intrigeren. Wat staat er op de soundtrack van de serie?

Muziek

Follow the leader: Desperate Housewives

Wie zijn toch die artiesten die de openingen van onze favoriete tv-series verzorgen? In deze reeks artikelen kijken we naar de bands, zangers en zangeressen die de leaders zongen. Deel 57: Danny Elfman, bekend van Desperate Housewives.

Muziek

Tracks: Frank Turner, Jack White en Sting & Shaggy

Welke nieuwe nummers moet je deze week gehoord hebben? De Lagarde tipt de drie meest opvallende releases. Deze week: Frank Turner, Jack White en Sting & Shaggy.