Mr. Robot verlengd met vierde seizoen

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

De Amerikaanse zender USA heeft het vierde seizoen van Mr. Robot aangekondigd.

De verlenging werd bekend gemaakt vlak voor de finale van het derde seizoen. Bedenker Sam Esmail plaatste zelfs al een eerste foto van de schrijverskamer voor de nieuwe reeks op Instagram. Mr. Robot is een hackerdrama dat draait om Elliot Alderson (Rami Malek), een wonderkind op het gebied van elektronische beveiliging. Elliot wordt gerekruteerd door een ondergrondse groep hackers genaamd fsociety, waarna leider Mr. Robot (Christian Slater) hem onder zijn hoede neemt. Slater kreeg deze week voor het derde jaar op rij een Golden Globe-nominatie voor zijn bijrol in de serie. In het derde seizoen probeerde fsociety met hulp van de Chinese hackergroep The Dark Army het conglomeraat E-Corp onderuit te halen en dat had onvoorziene gevolgen. De cast van de serie werd dit jaar uitgebreid met onder anderen Bobby Cannavale (Boardwalk Empire).

Naast Mr. Robot bereidt Sam Esmail momenteel nog de nieuwe Amazon-serie Homecoming met Julia Roberts en Stephan James voor. Ook daarin is een rol weggelegd voor Cannavale.

Lees ook: Mr. Robot S03: Het einde van het kapitalisme blijkt moeilijk voorstelbaar en beluister daarnaast de soundtrack van de serie.

https://www.instagram.com/p/BcpYsqEH7Yi/?taken-by=samesmail

LAATSTE NIEUWS