La Brea: tweede seizoen heeft datum bij SBS9

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

La Brea

De met Terra Nova vergeleken serie draait om een zinkgat dat mensen transporteert naar de oertijd.

Het tweede seizoen van La Brea, dat afgelopen september van start ging in Amerika, is in Nederland vanaf 24 februari te zien op SBS9. De scifi-serie, die vergeleken werd met onder meer Terra Nova, draait om een enorm zinkgat dat opduikt in Los Angeles en alle mensen, voertuigen en gebouwen die erin verdwijnen naar de oertijd transporteert. In de première van het tweede seizoen gaat Eve Harris (Natalie Zea uit The Following) in deze oertijd op zoek naar haar zoon Josh, waarbij ze plots oog in oog komt te staan met een meedogenloze groep uit de prehistorie. La Brea werd bedacht en ontwikkeld door David Appelbaum, die eerder werkte aan The Mentalist en NCIS: New Orleans. Het tweede seizoen krijgt veertien afleveringen en dat zijn er vier meer dan het eerste.

Foto credit: NBC

Update: de première is inmiddels vervroegd naar 10 februari, waarbij er een dubbele aflevering te zien zal zijn op SBS9.

Update 2: de première van Lea Brea S02 is uitgesteld en in plaats daarvan zal op 10 februari de serie Dan Brown's The Lost Symbol in première gaan.

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

https://www.youtube.com/watch?v=wLKL4I8b2t4

 

LAATSTE NIEUWS