Space Force

Kijktips voor het weekend: Space Force, Bulletproof, The Vast of Night en meer

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Na het weekend ook veel (trashy) reality-tv op Netflix, gevolgd door het afscheid van Fuller House.

Space Force (vrijdag 29/05, Netflix) Steve Carell herenigde met de bedenker van The Office voor een nieuwe komische serie, waarin hij gestalte geeft aan een legergeneraal die een ‘space force’ moet oprichten. Bekijk de trailer.

Somebody Feed Phil S03 (vrijdag 29/05, Netflix) Documentaireserie van Phil Rosenthal, bij het grote publiek bekend als de bedenker van Everybody Loves Raymond, die de wereld over reist op zoek naar het lekkerste eten.

Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room (vrijdag 29/05, Netflix) De uit India afkomstige komiek Kenny Sebastian praat in zijn special onder meer over truttige schoenen en vogels die niet kunnen vliegen.

Bulletproof S02 (vrijdag 29/05, NPO Plus) Brits politiedrama geïnspireerd door actiefilms als Lethal Weapon en Bad Boys, over twee jeugdvrienden uit totaal verschillende milieus die nu misdadigers opsporen. Bekijk de trailer.

The Vast of Night (vrijdag 29/05, Amazon) Sciencefictionfilm die eerder het festivalcircuit al veroverde, waarin twee tieners in de jaren vijftig tijdens een nacht stuiten op een mysterieus signaal dat wordt uitgezonden op de radio.

Central Park (vrijdag 29/05, Apple) Muzikale animatieserie over de beheerders van Central Park in New York, afkomstig van de bedenkers van Bob’s Burgers en met stemmen van Josh Gad en Kristen Bell. Lees de recensie.

The Titan Games (dinsdag 01/06, Netflix) Competitieve realityshow gepresenteerd door filmster Dwayne ‘The Rock’ Johnson, die alledaagse atleten allerlei uitdagingen aan laat gaan om kans te maken op 100.000 dollar.

Keeping Up with the Kardashians (maandag 01/06, Netflix en Amazon) Realityshow over de familie Kardashian, met zussen Kim, Kourtney en Khloe. De eerste vier seizoenen komen op Netflix, de eerste acht op Amazon.

The Real Housewives (maandag 01/06, Netflix) Realityshow over de levens van een aantal welgestelde huisvrouwen in Bevery Hills, New York en Atlanta. Van elke tv-serie/spin-off verschijnen de eerste vier seizoenen.

Below Deck (maandag 01/06, Netflix) Realityshow over allerlei perikelen aan boord van een luxejacht. De bemanning krijgt op zee te maken met onderlinge romances, veeleisende gasten, en nog heel veel andersoortig drama.

Married to Medicine (maandag 01/06, Netflix) Realityshow over verschillende dynamische vrouwen, onder wie artsen en vrouwen van artsen. Ze balanceren hun carrière met een sociaal leven en hun familieverplichtingen.

Siren (maandag 01/06, Videoland en Amazon) Fantasyserie waarin een aan land gekomen zeemeermin (de Belgische Eline Powell) een spoor van vernieling achterlaat terwijl ze zoekt naar haar vermiste zus. Bekijk de trailer.

Fuller House S05 (dinsdag 02/06, Netflix) Allerlaatste afleveringen van de doorstart van de serie Full House, waarin de in 1987 geïntroduceerde DJ, Stephanie en Kimmy nu op het punt staan om te trouwen. Bekijk de trailer.

Spelling the Dream (woensdag 03/06, Netflix) Documentaire waarin vier deelnemers aan een van de grootste spellingswedstrijden in Amerika worden gevolgd. Met name de Indiase Amerikanen hebben daar vaak succes.

De Prooi (woensdag 03/06, Ziggo) Driedelig drama over de opkomst en ondergang van bankier Rijkman Groenink (Pierre Bokma) en de ABN AMRO-bank. Bokma won destijds een Gouden Kalf voor de rol. Bekijk de trailer.

Hospital Playlist (donderdag 04/06, Netflix) Komische dramaserie uit Zuid-Korea die het erg goed deed in eigen land. Het verhaal volgt vijf doctoren die al sinds hun studie bevriend zijn en in hetzelfde ziekenhuis werken.

Can You Hear Me? (donderdag 04/06, Netflix) Canadese dramaserie over drie vriendinnen in een achterstandswijk. Ze proberen zich met humor staande te houden, terwijl ze worstelen met foute vriendjes en familieperikelen.

Baki S03 (donderdag 04/06, Netflix) Japanse animatieserie gebaseerd op een mangastrip, waarin een vechter hard traint om zijn vader te overtreffen, maar het aan de stok krijgt met vijf gewelddadige terdoodveroordeelden.

Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief....

 

Lees ook