Extraction

Kijktips voor het weekend: Extraction, Before We Die, After Life en nog veel meer

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Verder debuteert Apple een serie met Chris Evans en Michelle Dockery en een docu over de Beastie Boys.

After Life S02 (vrijdag 24/04, Netflix) Tragikomische serie van en met Ricky Gevais waarin de botte weduwnaar Tony (Gervais) nu een wat betere vriend probeert te zijn voor de mensen in zijn omgeving. Lees de recensies.

Extraction (vrijdag 24/04, Netflix) Actiethriller waarin een huurling (Chris Hemsworth) het zoontje van een drugsbaas moet bevrijden. Geschreven en geproduceerd door de makers van de Avengers-films. Lees de recensie.

Love 101 (vrijdag 24/04, Netflix) Komische coming of age-serie uit Turkije, waarin een stel scholieren hun favoriete lerares op school proberen te houden, omdat ze zonder haar geschorst dreigen te worden. Bekijk de trailer.

Yours Sincerely, Kanan Gill (vrijdag 24/04, Netflix) Stand-up van de uit India afkomstige komiek Kanan Gill. Hij blikt op komische wijze terug op een brief met toekomstplannen die hij voor zichzelf schreef als tiener.

Before We Die S02 (vrijdag 24/04, NPO Plus) Zweedse misdaadserie over een rechercheur die jacht maakt op een Kroatisch misdaadsyndicaat. Vanaf zaterdag ook wekelijks op televisie te volgen bij NPO 3. Bekijk de trailer.

Doom Patrol (vrijdag 24/04, Amazon) Spin-off van de op Netflix te bekijken stripverfilming Titans. We volgen een stel verstoten superhelden die hun verdwenen leider (Timothy Dalton) moeten opsporen. Lees de recensie.

Defending Jacob (vrijdag 24/04, Apple) Dramaserie waarin de jonge zoon van Chris Evans (Captain America) en Michelle Dockery (Downton Abbey) wordt beschuldigd van de moord op een klasgenoot. Lees de recensie.

Beastie Boys Story (vrijdag 24/04, Apple) Documentaire waarin de nog levende leden van de legendarische hiphop-formatie uit New York terugblikken op hun carrière. Geregisseerd door Spike Jonze. Lees de recensie.

The Cry (vrijdag 24/04, NPO 2) Psychologische thrillerserie van de BBC, over een Brits echtpaar dat in Australië hun pasgeboren baby kwijtraakt, met een groot mediacircus als gevolg. Lees de recensie.

Hi Bye, Mama! (zaterdag 25/04, Netflix) Koreaanse dramaserie over een overleden vrouw die een tweede kans krijgt. Ze keert voor 49 dagen terug op aarde en openbaart zich aan haar jonge dochter en hertrouwde man.

The Last Kingdom S04 (zondag 26/04, Netflix) Historische dramaserie naar de boekenreeks The Saxon Stories van Bernard Cornwell, over de strijd in de koninkrijken die later Engeland zouden vormen. Bekijk de trailer.

Coronavirus, Explained (zondag 26/04, Netflix) Speciale aflevering van Explained, die in het teken staat van de huidige pandemie. We zien hoe mensen het virus bestrijden, terwijl ze de schade beperkt willen houden.

Never Have I Ever (maandag 27/04, Netflix) Komische coming of age-serie bedacht door Mindy Kaling (The Office) waarin een Amerikaanse tiener met Indiase roots droomt van een opwindende liefde. Bekijk de trailer.

Nadiya’s Time to Eat (woensdag 29/04, Netflix) Kookprogramma van Nadiya Hussain, in 2015 de winnaar van The Great British Bake Off. Ze toont drukbezette gezinnen hoe ze heel snel erg lekker eten kunnen maken.

Extracurricular (woensdag 29/04, Netflix) Koreaans tienerdrama over een keurige student die belandt in een wereld vol misdaad. Wanneer een klasgenote op het spoor komt van zijn geheim loopt hij nog meer gevaar.

A Secret Love (woensdag 29/04, Netflix) Documentaire over twee vrouwen die jarenlang hun lesbische relatie voor de buitenwereld verborgen hielden. Hun late coming-out brengt nieuwe problemen met zich mee.

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story (woensdag 29/04, Netflix) Documentaire over een 16-jarig meisje dat werd veroordeeld tot levenslang. Jaren later werd haar schuld echter alsnog in twijfel getrokken.

The Victim’s Game (donderdag 30/04, Netflix) Taiwanese misdaadserie over een forensisch rechercheur met Asperger. Hij ontdekt een mysterieuze link tussen zijn dochter en een reeks moorden en gaat op onderzoek uit.

The Forest of Love: Deep Cut (donderdag 30/04, Netflix) Japanse misdaadserie waarin een charismatische oplichter in de levens van een tweetal emotioneel beschadigde vrouwen graaft, met allerlei onverwachte gevolgen.

Ricos de Amor (donderdag 30/04, Netflix) Komische film uit Brazilië waarin de rijke Teto indruk wil maken op een meisje. Hij vertelt haar dat hij in armoede is opgegroeid, maar zijn leugen gaat een eigen leven leiden.

Dangerous Lies (donderdag 30/04, Netflix) Thrillerfilm over een vrouw (Camila Mendes, bekend als Veronica in Riverdale) die een onverwachte erfenis krijgt en verzeild raakt in een web van leugens. Bekijk de trailer.

Drifting Dragons (donderdag 30/04, Netflix) Japanse animatieserie over de avonturen van de bemanning van de Quin Zaza, een groot schip dat jacht moet maken op draken. Mochten ze falen krijgen ze grote problemen.

Lees ook