The Office

Kijktips voor het weekend: Dynasty, The Office, Locke & Key en veel meer

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Verder gaan op maandag de nieuwe seizoenen van Insecure en Curb Your Enthusiasm van start bij Ziggo.

Locke & Key S02 (vrijdag 22/10, Netflix) Horrordrama waarin een weduwe na de dood van haar man in een oud landhuis gaat wonen, waar ze samen met haar drie kinderen stuit op een aantal magische sleutels. Lees de recensie.

Inside Job (vrijdag 22/10, Netflix) Komische animatieserie over een overheidsmedewerker (Lizzy Caplan) bij een instantie die de wereldwijde samenzweringen beheert. Christian Slater is te horen als haar vader. Bekijk de trailer.

The King’s Affection (vrijdag 22/10, Netflix) Historische dramaserie uit Korea waarin een vrouw na de dood van haar tweelingbroer de troon bestijgt. Ze probeert haar identiteit en haar romantische gevoelens geheim te houden.

Adventure Beast (vrijdag 22/10, Netflix) Komische animatieserie voor volwassenen waarin een dappere zoöloog samen met zijn pittige nichtje en zijn bange assistent de wereld verkent en overal wilde dieren probeert te redden.

Dynasty S04 (vrijdag 22/10, Netflix) Herstart van de populaire soapserie uit de jaren tachtig, over de perikelen van de rijke familie Carrington. Aan de start van het seizoen bereidt dochter Fallon haar huwelijk voor. Bekijk de trailer.

More Than Blue (vrijdag 22/10, Netflix) Aziatische dramaserie gebaseerd op een film, over een terminaal zieke man die voor zijn dood een laatste gebaar maakt naar zijn grote liefde: hij wil haar helpen een nieuwe man te vinden.

Little Big Mouth (vrijdag 22/10, Netflix) Romantische dramafilm uit Zuid-Afrika, over een muzikant die uit zijn band en zijn huis wordt getrapt. Daarna trekt hij noodgedwongen in bij een boekhoudster, haar zoon en haar vader.

Maya and the Three (vrijdag 22/10, Netflix) Animatieserie van de makers van The Book of Life. Zoe Saldana is te horen als een prinses die een voorspelling probeert uit te laten komen en daarmee de goden enorm kwaad maakt.

The Raincoat Killer (vrijdag 22/10, Netflix) Documentaireserie over Yoo Young-chul, de met een hamer gewapende moordenaar die maandenlang de inwoners van de Zuid-Koreaanse stad Seoul in zijn greep wist te houden.

Invasion (vrijdag 22/10, Apple TV+) Sciencefictionserie in de stijl van War of the Worlds, waarin we een invasie door buitenaardse wezens zien vanuit meerdere perspectieven, zoals die van sheriff Sam Neill. Bekijk de trailer.

The Office (zaterdag 23/10, Netflix) Amerikaanse remake van de Britse sitcom van Ricky Gervais, nu met Steve Carell als de kantoorbaas die voor veel ongemakkelijke situaties zorgt. Alle negen seizoenen komen beschikbaar.

Insecure S05 (maandag 25/10, Ziggo Movies & Series XL) Komische serie van HBO over de carrières en liefdeslevens van twee jonge zwarte vrouwen (Issa Rae en Yvonne Orji) in Los Angeles. Laatste seizoen. Bekijk de trailer.

Curb Your Enthusiasm S11 (maandag 25/10, Ziggo Movies & Series XL) Komische serie van HBO waarin Larry David (medebedenker van Seinfeld) zich weer enorm opwindt over de meest triviale dingetjes. Bekijk de trailer.

Sex: Unzipped (dinsdag 26/10, Netflix) Komische special waarin rapper Saweetie seksuele gezondheid en positiviteit viert en daarbij tevens hulp krijgt van seksuologen, komieken en poppen die geen blad voor de mond nemen.

Sintonia S02 (woensdag 27/10, Netflix) Braziliaanse dramaserie over drie jongeren uit een door muziek, drugs en religie gekenmerkte achterbuurt in São Paulo. Terwijl ze hun dromen najagen wordt hun vriendschap flink getest.

An Astrological Guide for Broken Hearts (woensdag 27/10, Netflix) Romantische serie uit Italië waarin een vrijgezelle vrouw bevriend raakt met een charismatische astrologiegoeroe en via hem haar ware liefde probeert te vinden.

Hypnotic (woensdag 27/10, Netflix) Horrorthriller waarin een getraumatiseerde vrouw (Kate Siegel uit Midnight Mass) zich laat onderzoeken middels hypnose en daarna in een gevaarlijk kat-en-muisspel belandt. Bekijk de trailer.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight Part 2 (woensdag 27/10, Netflix) Poolse horrorfilm die zich afspeelt na het bloedbad uit het eerste deel. Een jonge agent moet in actie komen om een nieuwe reeks moorden te voorkomen.

Haroun (woensdag 27/10, Netflix) Eerste Netflix-special van de Franse stand-up Haroun. De komiek onderzoekt op provocerende maar ook speelse wijze onze samenleving en vraagt zich af of wij als mensen nog steeds evolueren.

What We Do in the Shadows (woensdag 27/10, Disney+) Komische serie gebaseerd op de gelijknamige film van Taika Waititi en Jemaine Clement. We volgen een aantal vampiers die een appartement delen. Bekijk de trailer.

Keeping Faith (woensdag 27/10, Disney+) Misdaadserie uit Wales over een advocate wier man plotseling verdwijnt. Ze komt op het spoor van zijn dubbelleven en ontdekt al snel nog meer grote geheimen. Bekijk de trailer.

Liar (woensdag 27/10, Disney+) Britse thrillerserie waarin een lerares op een date gaat met een succesvolle chirurg. Wanneer ze hem vervolgens beschuldigt van verkrachting begint er een psychologisch spel. Lees de recensie.

Amigo’s (woensdag 27/10, Disney+) Komische dramaserie uit België over vijf gevangenen die samen een pact sluiten: als ze weer vrij zijn zullen ze samen een restaurant beginnen en zo op een eerlijke manier de kost verdienen.

Crimi Clowns (woensdag 27/10, Disney+) Komische misdaadserie over een student (Johnny de Mol) die van de Amsterdamse filmacademie wordt afgetrapt en vervolgens betrokken raakt bij de criminele praktijken van zijn vader.

Spitsbroers (woensdag 27/10, Disney+) Belgische dramaserie over de rivaliteit tussen twee voetballende broers: de een krijgt een profcontract bij een grote club, maar de ander dreigt te worden achtergelaten. Lees de recensie.

Takki S03 (donderdag 28/10, Netflix) Uit Saudi-Arabië afkomstige dramaserie waarin we getuige zijn van de levens van een jonge filmmaker en zijn vrienden. De jongeren worstelen met rolpatronen en hoge verwachtingen.

Luis Miguel: The Series S03 (donderdag 28/10, Netflix) Biografische dramaserie afkomstig uit Mexico, over het leven van zanger Luis Miguel die al ruim vier decennia erg succesvol is in de Latijns-Amerikaanse gemeenschap.

The Motive (donderdag 28/10, Netflix) True-crime-documentaire uit Israël over een jongen uit Jeruzalem die op 14-jarige leeftijd zijn familie vermoordde terwijl zij lagen te slapen. De makers gaan in gesprek met alle insiders.

Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.

Lees ook