Hanna S03

Hanna S03: een laatste missie

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Het slotseizoen is wederom een visuele traktatie, volgepakt met actie en geheime missies door Europa.

In het derde seizoen gaat Hanna op haar laatste missie en probeert ze samen met Marissa de organisatie die haar en andere jonge vrouwen heeft getraind tot moordenaar voor eens en altijd te stoppen.

Je cookie-instellingen zorgen ervoor dat je dit deel van de website niet kunt zien.

Wijzig hier je cookie-instellingen

Hanna en haar klasgenoten zijn klaar met hun training op ‘The Meadows’ en dat betekent dat ze naar verschillende locaties in Europa gestuurd worden voor een missie. Utrax heeft een lijst met mensen die – volgens een slim algoritme – een bedreiging vormen voor de samenleving met hun progressieve denken. Hanna wordt gestuurd om Abbas Naziri (Adam Bessa) te vermoorden. Maar ze komt met haar handlanger Marissa (Mireille Enos; The Killing) met een plan om alle missies te saboteren.

Binnen Utrax speelt John Carmichael (Dermot Mulroney) de missies door naar Marissa, waardoor zij en Hanna de kill orders kunnen saboteren. Ook Terri Miller (Cherelle Skeete) helpt het rogue duo om niet gepakt te worden door Stapleton (Chloe Pirrie) en The Chairman Gordon Evans (Ray Liotta). Hanna en Marissa vormen het fundament van de serie en de scènes waarin zij met zijn tweeën de tactische teams die hen proberen tegen te houden te slim af zijn zijn het sterkst. Ook de verhalen van Hanna’s klasgenoten Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl) geven dit seizoen wat meer diepgang, door een glimp te geven van de psychologische gevolgen en emotionele tumult die zij van de missies hebben gekregen. Blijven ze loyaal of bevragen ze hun orders?

Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.

Hanna krijgt dit seizoen een romantische verhaallijn, waardoor we haar zorgzame kant nog meer te zien krijgen. Maar hierdoor wordt ze ook gedwongen om na te denken over hoe ze haar leven wil leiden na de val van Utrax. Het slotseizoen van de serie die gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2011 weet een mooi en geloofwaardig einde aan het verhaal en Hanna te geven.

Hanna S03, vanaf 25 november 2021 in zijn geheel bij Amazon Prime Video

Lees ook