Film/Kijktip

Netflix Kijktip

The Equalizer

Filmtips: The Equalizer, Venom en Robin Hood

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week de laatste van Crowe en Scott, Tom Hardy als gastheer en Denzel als wreker.

Netflix Kijktip

Man of Steel

Filmtips: Tulip Fever, Man of Steel en The Losers

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week Superman Begins, tulpen uit Amsterdam en een stripverfilming met Chris Evans.

Netflix Kijktip

Dunkirk

Filmtips: Dunkirk, Shaft en Annabelle: Creation

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week oorlog door de ogen van Nolan, een iconische detective en een bezeten pop.

Netflix Kijktip

An Inconvenient Sequel

Filmtips: Rules Don't Apply, An Inconvenient Sequel en Police Academy

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de terugkeer van Warren Beatty, global warming en ongein op de politieschool.

Netflix Kijktip

Ocean's Thirteen

Filmtips: Ocean's Thirteen, Batman and Harley Quinn en Girl, Interrupted

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de Oscar van Angelina Jolie, de opening van een casino en de vriendin van de Joker.

Netflix Kijktip

Zombieland

Filmtips: Hotel Artemis, Zombieland en The Dark Tower

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een Stephen King-adaptatie, het hotel van Jodie Foster en een komische zombiefilm.

Netflix Kijktip

12 Monkeys

Filmtips: Funny People, 12 Monkeys en Spartacus

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week twee stand-up comedians, een verwarde tijdreiziger en een rebelse slaaf.

Netflix Kijktip

Whitney

Filmtips: Superfly, Whitney en The Emoji Movie

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week moderne blaxploitation, Whitney Houston en de volgens velen slechtste film van 2017.

Netflix Kijktip

Mother!

Filmtips: Full Metal Jacket, Mother! en The Wandering Earth

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week Vietnam in Engeland, onrust bij Jennifer Lawrence thuis, en een Chinese blockbuster.

Netflix Kijktip

Rough Night

Filmtips: The Notebook, Rough Night en 42

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een verliefd stel, een dode stripper en een legendarische honkballer.