Netflix Kijktip

Dunkirk

Filmtips: Dunkirk, Shaft en Annabelle: Creation

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week oorlog door de ogen van Nolan, een iconische detective en een bezeten pop.

Netflix Kijktip

An Inconvenient Sequel

Filmtips: Rules Don't Apply, An Inconvenient Sequel en Police Academy

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de terugkeer van Warren Beatty, global warming en ongein op de politieschool.

Netflix Kijktip

Ocean's Thirteen

Filmtips: Ocean's Thirteen, Batman and Harley Quinn en Girl, Interrupted

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de Oscar van Angelina Jolie, de opening van een casino en de vriendin van de Joker.

Netflix Kijktip

Zombieland

Filmtips: Hotel Artemis, Zombieland en The Dark Tower

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een Stephen King-adaptatie, het hotel van Jodie Foster en een komische zombiefilm.

Netflix Kijktip

12 Monkeys

Filmtips: Funny People, 12 Monkeys en Spartacus

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week twee stand-up comedians, een verwarde tijdreiziger en een rebelse slaaf.

Netflix Kijktip

Whitney

Filmtips: Superfly, Whitney en The Emoji Movie

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week moderne blaxploitation, Whitney Houston en de volgens velen slechtste film van 2017.

Netflix Kijktip

Mother!

Filmtips: Full Metal Jacket, Mother! en The Wandering Earth

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week Vietnam in Engeland, onrust bij Jennifer Lawrence thuis, en een Chinese blockbuster.

Netflix Kijktip

Rough Night

Filmtips: The Notebook, Rough Night en 42

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een verliefd stel, een dode stripper en een legendarische honkballer.

Netflix Kijktip

Spy Game

Filmtips: Midnight Run, Spy Game en Into the Night

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een humoristische klopjacht, een thriller van Tony Scott en heel veel cameo's.

Netflix Kijktip

Wonder Woman

Filmtips: Spider-Man: Homecoming, Wonder Woman, Demolition

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week een heldin van DC, een held van Marvel en een crisis van Jake Gyllenhaal.