Netflix Kijktip

Barry Lyndon

Filmtips: Barry Lyndon, Heavy Metal en Rudy

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week Kubricks kostuumdrama, een jonge Jon Favreau, en een geanimeerde LSD-trip.

Netflix Kijktip

Power Rangers

Filmtips: Power Rangers, Misconduct en We're The Millers

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week Jennifer Aniston als stripper, vijf tieners als helden, en Josh Duhamel met twee iconen.

Netflix Kijktip

Jumanji: Welcome to the Jungle

Filmtips: Jumanji: Welcome to the Jungle, Justice League en Straight Outta Compton

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de cross-over van DC, Dwayne Johnson als nerd, en de World's Most Dangerous Group.

Netflix Kijktip

Batman Begins

Filmtips: Batman Begins, Trainwreck en Rush Hour 3

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week het begin van Batman, de relaties van Amy Schumer en Jackie Chan in Parijs.

Netflix Kijktip

White Boy Rick

Filmtips: Inception, White Boy Rick en Geostorm

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week McConaughey met matje, de droom van DiCaprio, en Gerard Butler in slecht weer.

Netflix Kijktip

Dirty Dancing

Filmtips: Mad Max, Maggie en Dirty Dancing

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de wraak van Mad Mel, de dans-moves van Patrick Swayze en Arnold als bezorgde vader.

Netflix Kijktip

The 40-Year-Old Virgin

Filmtips: The 40-Year-Old Virgin, Hannibal en 8 Mile

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week Steve Carell op zoek naar seks, een kannibaal op vrije voeten en de rap-variant op Rocky.

Netflix Kijktip

Suburbicon

Filmtips: Suburbicon, Sex and the City 2 en Hostiles

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de Coens door Clooney, Sex and the Sequel, en Christian Bale in het Wilde Westen.

Netflix Kijktip

A Monster Calls

Filmtips: The Other Guys, Once Upon a Time in Mexico en A Monster Calls

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een pratende boom, Johnny Depp in Mexico en Will Ferrell als agent.

Netflix Kijktip

Stephen Kings It

Filmtips: It, Papillon en I Am Legend

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de remake van Papillon, een kwaadaardige clown en een man en zijn hond.