Netflix Kijktip

The 40-Year-Old Virgin

Filmtips: The 40-Year-Old Virgin, Hannibal en 8 Mile

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week Steve Carell op zoek naar seks, een kannibaal op vrije voeten en de rap-variant op Rocky.

Netflix Kijktip

Suburbicon

Filmtips: Suburbicon, Sex and the City 2 en Hostiles

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de Coens door Clooney, Sex and the Sequel, en Christian Bale in het Wilde Westen.

Netflix Kijktip

A Monster Calls

Filmtips: The Other Guys, Once Upon a Time in Mexico en A Monster Calls

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week een pratende boom, Johnny Depp in Mexico en Will Ferrell als agent.

Netflix Kijktip

Stephen Kings It

Filmtips: It, Papillon en I Am Legend

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week de remake van Papillon, een kwaadaardige clown en een man en zijn hond.

Netflix Kijktip

Detroit

Filmtips: Pacific Rim, Detroit en Novitiate

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week rassenrellen in Detroit, monsters versus robots en Margaret Qualley in een klooster.

Netflix Kijktip

Easy A

Filmtips: Easy A, Marshall en The Foreigner

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen op een rij. Met deze week Chadwick Boseman als advocaat, het imago van Emma Stone en de wraak van Jackie Chan.

Netflix Kijktip

Blade Runner 2049

Filmtips: It's Complicated, Blow en Blade Runner 2049

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week de twee liefdes van Meryl Streep, een late vervolgfilm en heel veel cocaïne.

Netflix Kijktip

The Equalizer

Filmtips: The Equalizer, Venom en Robin Hood

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week de laatste van Crowe en Scott, Tom Hardy als gastheer en Denzel als wreker.

Netflix Kijktip

Man of Steel

Filmtips: Tulip Fever, Man of Steel en The Losers

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week Superman Begins, tulpen uit Amsterdam en een stripverfilming met Chris Evans.

Netflix Kijktip

Dunkirk

Filmtips: Dunkirk, Shaft en Annabelle: Creation

We zetten een aantal films die recent op Netflix verschenen voor je op een rij. Met deze week oorlog door de ogen van Nolan, een iconische detective en een bezeten pop.