Desperate Housewives komt naar Ziggo

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

De wanhopige huisvrouwen van Wisteria Lane zijn vanaf begin volgende maand weer te bewonderen bij Ziggo.

Op 4 juni voegt Ziggo alle acht seizoenen (180 afleveringen) van de komische dramaserie toe. Desperate Housewives volgt vier vriendinnen die in een op het eerste gezicht vrij gezapige Amerikaanse buitenwijk wonen. De groep wordt aangevoerd door Teri Hatcher (Lois & Clark), die wordt bijgestaan door Felicity Huffman, Marcia Cross en Eva Longoria. We zien hun belevenissen door de ogen van hun overleden buurvrouw (Brenda Strong), waarbij duidelijk wordt dat iedereen geheimen bewaard. Ook Nicollette Sheridan (te zien in de nieuwe Dynasty) heeft een rol. Desperate Housewives werd bedacht door Marc Cherry, die doorbrak als schrijver van The Golden Girls. De serie werd in eerste instantie vooral vergeleken met het destijds succesvolle Sex and the City, maar voegde ook David Lynch-achtige mysteries toe.

Desperate Housewives was in Amerika van 2004 tot 2012 te zien op NBC en werd in Nederland uitgezonden door NET 5. Op 4 juni komt de complete serie naar Ziggo.

Lees ook: Follow the leader: Desperate Housewives.


The Man in the High Castle komt ten einde

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

The Man in the High Castle

Amazon onthulde een teaser en een poster voor het vierde en tevens laatste seizoen van de Philip K. Dick-verfilming.

The Man in the High Castle is samen met Bosch één van de langstlopende Originals van Amazon Prime. De serie speelt zich af in een alternatieve toekomst, waarin Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. De nazi's en geallieerden komen echter op het spoor van videobeelden die duiden op parallelle werelden. De hoofdrollen zijn voor o.a. Alexa Davalos, Rufus Sewell en Cary-Hiroyuki Tagawa. The Man in the High Castle is gebaseerd op het gelijknamige verhaal van Philip K. Dick, bekend van Blade Runner, Total Recall en Minority Report. De tv-serie wordt geproduceerd door Isa Dick Hackett, de dochter van de in 1982 overleden schrijver. Onlangs tekende zij een contract bij Amazon, waarbij ze nog meer verfilmingen van haar vaders verhalen naar televisie zal begeleiden.

Het vierde seizoen van The Man in the High Castle is tevens het laatste seizoen van de serie, maar heeft nog geen releasedatum. Wel werd er al een teaser vrijgegeven.

Lees ook: The Man in the High Castle S03: spiegel voor het politieke klimaat.

https://www.youtube.com/watch?v=QtGqjxECVe8

Luther S05 vanaf 31 maart op Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Twee keer Idris Elba op Netflix: naast Turn Up Charlie wordt in maart ook de vijfde reeks van Luther toegevoegd.

Het vijfde seizoen van Luther was onlangs al te zien bij de BBC, maar Netflix heeft nu laten weten de vijfde reeks eind volgende maand aan het aanbod toe te voegen. De fans moesten lang wachten op de nieuwe afleveringen, want het vierde seizoen ging destijds in 2015 in première. In het vijfde seizoen probeert detective John Luther (Idris Elba) met zijn nieuwe partner (Wunmi Mosaku uit The End of the F***ing World) een reeks afgrijselijke moorden op te lossen, terwijl hij gedwongen wordt de demonen uit zijn verleden (zo keert Ruth Wilson terug als Alice) te confronteren. Overigens liet Elba weten nog zeker niet klaar te zijn met Luther: hij wil het personage graag nogmaals spelen en bedenker Neil Cross zou momenteel werken aan het script voor een filmversie.

Luther S05 verschijnt 31 maart op Netflix. Zie je Elba liever in een komedie? Vanaf 15 maart is de Britse acteur ook op Netflix te zien in zijn nieuwe serie Turn Up Charlie.

https://www.youtube.com/watch?v=zltvWcctE6g

Formula 1: Drive to Survive heeft trailer

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Formula One: Drive to Survive

Netflix maakte bekend dat de tiendelige documentaire vanaf 8 maart bij de VOD-dienst te zien is.

Formula One: Drive to Survive geeft een exclusief kijkje in de wereld van Formule 1. We zien hoe de coureurs, de teambazen en de eigenaren omgaan met de veranderingen in de door hun zo geliefde sport. De serie start in Melbourne en reist vanuit daar mee met de teams en de races; van Bahrein tot Canada, Oostenrijk, Singapore, Austin, Brazilië en als laatste de race in Abu Dhabi. De reeks wordt geproduceerd door James Gay-Rees, die een Oscar won voor de docu Amy. Reese produceerde tevens de docu Senna (te zien op Netflix), over het leven van de in 1994 verongelukte Formule 1-kampioen Ayrton Senna. Sophie Todd treedt aan als de showrunner. Onlangs zagen we al een eerste teasertje voor de serie, waarin Max Verstappen centraal stond, maar Netflix gaf nu ook de volledige trailer vrij.

Formula 1: Drive to Survive verschijnt 8 maart op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=9WbnrdXC6nQ&feature=youtu.be

Nightflyers na één seizoen ten einde

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Nightflyers

De hier op Netflix te bekijken horrorserie was de duurste productie uit de geschiedenis van zender Syfy.

Syfy bestelt geen tweede seizoen van Nightflyers. De scifi-serie werd gebaseerd op een verhaal van George R.R. Martin (Game of Thrones) en volgt de bemanning van het ruimteschip The Nightflyer. Het schip gaat op zoek naar buitenaards leven, maar de bemanning wordt tijdens de tocht door iets tot waanzin gedreven. Het was het meest ambitieuze tv-project uit de geschiedenis van Syfy, dat vanwege de hoge kosten de gok pas durfde te wagen toen Netflix aan boord kwam als coproducent. Syfy hoopte op meerdere seizoenen, maar uiteindelijk keken er niet genoeg mensen, en dus eindigt Nightflyers als miniserie. De serie was afkomstig van scenarist Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) en de cast bestond uit onder anderen Eoin Macken, David Ajala en Gretchen Mol.

Lees ook onze recensie van Nightflyers.

 


Deadly Class verschijnt in maart bij Ziggo

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Deadly Class poster

De duistere stripverfilming wordt geproduceerd door Joe en Anthony Russo (Avengers: Infinity War).

Deadly Class speelt zich af aan het einde van de jaren tachtig, en volgt de dakloze tiener Marcus (Benjamin Wadsworth), die wordt gerekruteerd voor een elite privéschool waar de grootste misdadigers ter wereld hun kinderen naartoe sturen. Hij leert er een aantal dodelijke vaardigheden, maar probeert tegelijkertijd zijn morele waarden te behouden, terwijl de rest van de klas hem niet bepaald welkom heet. De tv-serie werd ontwikkeld door Rick Remender, die ook verantwoordelijk was voor het bronmateriaal. De broers Anthony en Joe Russo (regisseurs van Avengers: Infinity War, plus het aankomende Avengers: Endgame) treden aan als producenten. Benedict Wong (die met de Russo's werkte aan Infinty War) speelt het hoofd van de school en Lana Condor (To All The Boys I've Loved Before) is te zien als een studente.

Het complete eerste seizoen van Deadly Class is vanaf 25 maart te bekijken bij Ziggo Movies & Series. De reeks wordt in Amerika nu nog wekelijks uitgezonden door Syfy.

https://www.youtube.com/watch?v=Zn9n1pWLG0k