De Ridder: complete serie naar Videoland

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Na twee politieseries (Flikken Gent, Witse) is het deze maand de beurt aan een uit België afkomstige juriste.

De Vlaamse omroep VRT zag de rechtbankserie De Ridder in 2013 als de grote opvolger van Flikken Gent en Witse, twee langlopende politieseries die vlak daarvoor ten einde waren gekomen. De dramaserie werd bedacht door Rik D'Hiet, die een aantal jaren aan Flikken Gent werkte, en draait om openbaar aanklager Helena De Ridder (Clara Cleymans). De Ridder was ooit advocate, maar nadat één van haar zaken eindigde in een tragedie, besloot ze van kant te wisselen. Als openbaar aanklager leidt ze nu het politieonderzoek en vordert ze de straf voor de rechtbank. Elke aflevering volgt de kijker een misdaaddossier van het begin tot het einde, van de aanklacht tot de veroordeling. De Ridder maakte uiteindelijk vier seizoenen vol, waarvan de laatste reeks in 2016 werd uitgezonden op de Belgische televisie. In Nederland was de serie te zien bij de NPO.

Alle seizoenen van De Ridder (47 afleveringen) zijn vanaf 24 oktober terug te kijken bij Videoland. Ook de complete series van Flikken Gent en Witse zijn daar te zien.

https://www.youtube.com/watch?v=R4BuKuXLtMc

One Day at a Time S03 heeft datum

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het derde seizoen van de Latijns-Amerikaanse sitcom wordt in februari toegevoegd op Netflix.

One Day at a Time draait om de familie Alvarez: Penelope (Justina Machado) probeert als alleenstaande moeder te zorgen voor zoon Alex (Marcel Ruiz) en dochter Elena (Isabella Gomez) en krijgt daarbij hulp van haar Cubaanse moeder Lydia (Rita Moreno). In het derde seizoen zullen ook acteurs Todd Grinnell en Stephen Toblowsky opnieuw te zien zijn. Daarnaast is er ook een gastrolletje weggelegd voor Gloria Calderon Kellett, één van de bedenkers en showrunners van de serie. Zij zal gestalte geven aan Nicole, een potentiële nieuwe liefde voor Victor (James Martinez). Calderon Kellett zal tevens de laatste twee afleveringen van het seizoen zelf regisseren. Eerder onthulden de makers dat ook zangeres Gloria Estefan een gastrol krijgt in het nieuwe seizoen.

Het derde seizoen van One Day at a Time verschijnt 8 februari op Netflix. Bekijk hieronder de aankondiging, met daarin de eerdere Twitter-reacties van de fans.

Lees ook: One Day at a Time S02: latino-sitcom met hart, humor en lef.

https://www.youtube.com/watch?v=MHuhm_7x72w

The Bridge S04 komt naar Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Netflix zal op nieuwjaarsdag ook het laatste seizoen van de Scandinavische crimi aan het aanbod toevoegen.

De eerste drie seizoenen van The Bridge werden met ingang van november van Netflix verwijderd, waardoor de komst van het vierde seizoen eigenlijk wel van de baan leek. Niet veel later werden de drie seizoenen echter weer aan het aanbod toegevoegd, en op 1 januari zal het vierde seizoen op Netflix beschikbaar komen. In deze reeks onderzoekt rechercheur Henrik Sabroe de moord op Margrethe Thormod, de directrice van de Deense immigratiedienst, die op een gruwelijke manier is gestenigd. Saga Norén zit aan de start van het vierde seizoen in de gevangenis, omdat ze verdacht wordt van de moord op haar moeder. The Bridge werd bedacht door Hans Rosenfeldt (Marcella, The Lawyer), die heeft bevestigd dat het vierde seizoen tevens het laatste seizoen van de serie is.

Heb je het vierde seizoen van The Bridge nog niet gezien? Lees dan hier wat je zoal kunt verwachten. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 1 januari te bekijken op Netflix.


Suits S06 wordt 25 januari hervat

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Netflix zal eind volgende maand dan eindelijk de laatste zes afleveringen van seizoen zes beschikbaar stellen.

Eerder dit jaar kondigde Netflix aan dat het zesde seizoen van Suits op 13 juli aan het aanbod toegevoegd ging worden. Helaas bleek het achteraf enkel te gaan om de eerste tien afleveringen. Inmiddels heeft de VOD-dienst echter bekend gemaakt dat het zesde seizoen (met nog zes afleveringen te gaan) op 25 januari wordt hervat. In de tweede helft van het zesde seizoen probeert Mike Ross (Patrick J. Adams) een legitieme advocaat te worden, maar helaas is dat alleen mogelijk met de goedkeuring van Anita Gibbs (Leslie Hope). In Amerika is nu overigens het alweer achtste seizoen van Suits aan de gang. Daarin is Katherine Heigl (Grey's Anatomy) de cast is komen versterken, terwijl ook Dulé Hill (Psych) inmiddels deel uitmaakt van de vast cast.

Het zesde seizoen van Suits wordt op 25 januari hervat. Daarnaast wordt er tevens gewerkt aan een spin-off over Jessica Pearson (Gina Torres), getiteld Second City.


The Punisher S02 verschijnt in januari

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Er is nog geen datum, maar Netflix bevestigde dat het tweede seizoen al op korte termijn in première gaat.

The Punisher (Jon Bernthal) werd destijds geïntroduceerd in het tweede seizoen van de serie Daredevil. Niet veel later kreeg hij een spin-off, waarin hij met veel bruut geweld een criminele samenzwering bloot probeerde te leggen. Hij werd daarbij ondersteund door Micro (Ebon Moss-Bachrach), een voormalig werknemer van de NSA. De acteurs die straks terugkeren voor seizoen twee zijn Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani) en Jason R. Moore (Curtis Hoyle). Of Moss-Bachrach opnieuw van de partij is als Micro werd nog niet bevestigd. Josh Stewart (sluipschutter Solotov in het derde seizoen van Shooter) werd aan de cast toegevoegd als een mysterieus personage met een gewelddadig verleden. Andere bekende namen die de cast komen versterken zijn Corbin Bernsen (Psych) en Annette O'Toole (Nash Bridges).

De komst van de tweede reeks werd onthuld aan het einde van het onderstaande filmpje, waarin Netflix de belangrijkste VOD-releases voor januari op een rijtje zet.

https://www.youtube.com/watch?v=BPaRJxuXe3A

Taylor Swift sluit het jaar af bij Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Op oudjaarsdag kun je bij Netflix kijken naar de tv-registratie van Taylor Swifts reputation Stadium Tour.

Zangeres Taylor Swift viert vandaag haar verjaardag en maakte van de gelegenheid gebruik om via Instagram bekend te maken dat de tv-registratie van haar reputation Stadium Tour op oudjaarsdag overal ter wereld exclusief naar Netflix komt. De VOD-dienst gaf vervolgens ook de trailer vrij. De reputation Stadium Tour van Taylor Swift is - volgens het persbericht van Netflix - de best verkochte tour uit de Amerikaanse geschiedenis. De show bevat vuurwerk, meerdere podia en uiteraard ook de twintig meter lange cobra ‘Karyn’. En dat alles tijdens een volledig uitverkocht concert met 60.000 live toeschouwers. Het is overigens niet de enige tv-registratie van een muzikaal optreden die deze maand op Netflix te zien is: Springsteen On Broadway verschijnt 16 december.

Taylor Swift reputation Stadium Tour komt 31 december naar Netflix. Volgens Swift gebeurt dat om 12:01AM PST en dat is omgerekend iets na negen uur in de ochtend.

https://www.youtube.com/watch?v=6ceslPhCKsM