Fleabag S02

De Lagarde Podcast #76: de 20 beste series van 2019

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Was Fleabag de terechte nummer een? Had Game of Thrones niet hoger moeten eindigen? Een discussie over de volgens ons 20 beste series van 2019.

Een vernieuwde podcast over (vooral) tv-series, voortaan met De Lagarde-redacteuren Bregtje Schudel en Omar Larabi. In elke aflevering van de podcast bespreken de twee serieliefhebbers (en -kenners, ze kijken alles wat los en vast zit, zoals je ook kunt lezen in alle recensies die ze voor deze site schrijven) een thema aan de hand van het enorme aanbod.

In deze extra lange aflevering van de podcast praten Bregtje en Omar over de 20 beste series van 2019, naar aanleiding van het eindjaarsoverzicht waarin bijna 300 series gerangschikt staan. Omdat het een bomvolle aflevering betreft schuiven er deze keer twee gasten aan: redacteuren Giselle Defares en Charissa Dechène, die ook verschillende titels uit het overzicht recenseerden. En iedereen heeft zo zijn persoonlijke favorieten, dus er valt genoeg te bespreken.

Welke series zijn opvallend genoeg afwezig in de top 20 en hadden mischien wat hoger op de lijst mogen staan? En welke series worden volgens de redacteuren juist een beetje overschat en hadden wel wat plaatsen mogen zakken? Helemaal aan het einde blikken Omar, Bregtje, Giselle en Charissa ook even kort vooruit op het serie-jaar 2020.

Luister hieronder de complete aflevering terug!

En abonneer je hier op onze podcast!

https://open.spotify.com/episode/008zuoxiHMed0KKOuHO4Aj?si=RyHWHNqHTmiUbRK0-Y7V_Q

Lees ook