Commando's: trailer voor dramaserie van de NPO

ยท Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Commando's

Na een mislukte missie raakt een team van commando's verwikkeld in een dodelijk mysterie.

Vanaf 30 augustus kun je, zowel online als op televisie, bij de NPO kijken naar de nieuwe dramaserie Commando's. De thriller volgt John de Koning (Werner Kolf), de leider van een Nederlands special forces team dat naar Nigeria wordt gestuurd om een door Boko Haram ontvoerde gijzelaar te bevrijden. De missie gaat helaas gruwelijk mis en eindigt in een ware nachtmerrie. Een paar jaar later heeft John zijn leven weer aardig op de rit, met een gezin en een baan als beveiliger. Zijn oude missie krijgt echter een gevaarlijk staartje wanneer hij de opdracht krijgt een Nigeriaanse minister die Nederland bezoekt te beschermen. Al snel raken hij en zijn oude teamgenoten verwikkeld in een web van leugens en verraad, waarbij ze moeten vrezen voor hun leven.

Commando's is vanaf 30 augustus wekelijks te zien op NPO 3 en bij NPO Start. De Nederlandse thrillerserie verschijnt op die dag tevens in zijn geheel op NPO Plus.

https://www.youtube.com/watch?v=QPJCrrB2gZQ&feature=youtu.be&utm_source=dmdelivery&utm_medium=email&utm_content=dmd-pers&utm_campaign=20200930%20Commando%27s%20nieuwe%20dramaserie%20%28Copy%2020200728-14%3A19%29

LAATSTE NIEUWS