Batwoman: eerste volledige trailer voor spin-off

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Batwoman poster

Daarnaast gaf The CW ook beelden vrij van Nancy Drew en de Riverdale spin-off Katy Keene.

Zender The CW onthulde een bijna drie minuten durende trailer voor Batwoman, de serie die zich straks afspeelt in het 'Arrowverse' van onder meer Supergirl en The Flash. In de spin-off is Ruby Rose (Orange is the New Black) te zien als Kate Kane / Batwoman, de eerste openlijk lesbische superheld op televisie. In de trailer zien we hoe ze stuit op de batcave van Bruce Wayne en besluit zijn pak iets aan te laten passen. The CW onthulde ook de eerste beelden van Katy Keene, de spin-off van Riverdale met Lucy Hale (Pretty Little Liars) als een ambitieuze modeontwerper in New York. Tot slot werd ook de trailer vrijgegeven voor Nancy Drew, een nieuwe tv-incarnatie van de jonge vrouwelijke detective, van de makers van Gossip Girl. De series gaan in de herfst van start in Amerika.

Of de series straks in Nederland naar Netflix komen is nog afwachten, omdat de deal tusen Netflix en The CW is geëindigd en Netflix nu individueel moet onderhandelen.

https://www.youtube.com/watch?v=vrIiPcv4_iY&t=6s https://www.youtube.com/watch?v=_ryc9o-10ZQ https://www.youtube.com/watch?v=omiogm9JBvo

LAATSTE NIEUWS