Apple onthult aanstaande VOD-dienst

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

The Morning Show

De VOD-dienst moet in het najaar ook naar Nederland komen, maar de prijs is nog niet bekendgemaakt.

Tijdens een evenement in Cupertino heeft Apple dan eindelijk hun aanstaande VOD-dienst Apple TV+ onthuld. De beelden van de originele series die Apple straks aan zal gaan bieden via de dienst staan nog niet online, maar er werd al wel een filmpje vrijgegeven waarin een aantal grote namen die nu tv-content voor Apple TV+ ontwikkelen aan het woord komen. De video opent met Steven Spielberg, die een doorstart van Amazing Stories produceert voor Apple. Verder komen er straks series als For All Mankind (van de maker van Outlander), See (van de maker van Peaky Blinders) en Little America (van de maker van The Big Sick) aan. Ook zijn er series van onder anderen M. Night Shyamalan, Brie Larson, Reese Witherspoon (met ook Jennifer Aniston) en Oprah Winfrey in ontwikkeling.

De VOD-dienst van Apple verschijnt in de herfst, maar heeft nog geen prijs. Apple wil dit jaar 2 miljard dollar in content investeren om te kunnen concurreren met Netflix.

Foto credit: Michael Short/Gettyimages

Lees ook: 'Apple-series worden wat minder riskant'.

Update: Apple heeft nu ook het filmpje met beelden uit hun series vrijgegeven.

https://www.youtube.com/watch?v=Bt5k5Ix_wS8&t=21s https://www.youtube.com/watch?v=RrdbT4hpwBk https://www.youtube.com/watch?v=A-j8QaoTeWU

LAATSTE NIEUWS