American Gods: terugblik en vooruitblik

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

American Gods S02

Het tweede seizoen van de Neil Gaiman-verfilming gaat na het weekend van start bij Amazon Prime.

American Gods is afkomstig van de Amerikaanse zender Starz, maar wordt bij ons in Nederland aangeboden door Amazon. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman en werd bedacht door Bryan Fuller (Hannibal, Pushing Daisies). In het tweede seizoen gaan we zien hoe Mr. Wednesday (Ian McShane), de oude god Odin die zich op aarde voordoet als mens, zich samen met Shadow Moon (Ricky Whittle) voorbereidt op de oorlog met de nieuwe goden. Omdat de nieuwe reeks van American Gods wat vertraging opliep, is het eerste seizoen nu bijna twee jaar oud. Kijk daarom een uitgebreide (14 minuten!) terugblik op de tot nu toe verschenen afleveringen van de volgens ons beste serie van 2017. En bekijk ook een featurette en een teaser voor het nieuwe seizoen.

American Gods S02 is vanaf 11 maart wekelijks te volgen op Amazon. De VOD-dienst komt eind mei met nog een Neil Gaiman-verfilming in de vorm van Good Omens.

Lees ook: American Gods S01: schitterende roadmovie. En beluister de soundtrack.

https://www.youtube.com/watch?v=nlGA4l2irbg&t=7s https://www.youtube.com/watch?v=B359bDhB-HE&t=40s https://www.youtube.com/watch?v=3QgT1X01HyQ&t=75s

LAATSTE NIEUWS