American Gods onthult zijn opening credits

· Door

Facebook Twitter WhatsApp

Met nog geen vier weken tot de première zien we steeds meer van American Gods. Bekijk de openingcredits en een aantal promo’s.

American Gods is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman, waarbij het eerste seizoen van de serie ongeveer een derde van het verhaal bestrijkt. Ricky Whittle (The 100) geeft gestalte aan Shadow Moon, een gevangene die na de moord op zijn vrouw (Emily Browning) vervroegd wordt vrijgelaten. Hij komt te werken voor Mr. Wednesday (Ian McShane), één van de oude Goden die zich op aarde voordoet als mens. Wednesday is op zoek naar andere oude Goden, om de aankomende oorlog met de nieuwe Goden, die onze obsessies met onder meer media en technologie vertegenwoordigen, te kunnen winnen. American Gods werd bedacht door Bryan Fuller (Hannibal, Star Trek: Discovery) en Michael Green (Logan, Alien: Covenant).

Bekijk hieronder de opening credits van American Gods, plus een aantal promo's. American Gods gaat op 30 april van start bij zender Starz. Verder heeft Amazon al de uitzendrechten voor Groot-Brittannië bemachtigd.

https://www.youtube.com/watch?v=eBkoG-8E-2w

https://www.youtube.com/watch?v=OtqM_7q3aVc

https://www.youtube.com/watch?v=dns93qi9ZWE

https://www.youtube.com/watch?v=wbvJ9KGI7zc

LAATSTE NIEUWS