Santa Clarita Diet S03 vanaf 29 maart op Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Eind volgende maand stilt Netflix je honger naar nieuwe afleveringen van de komische horrorserie.

Santa Clarita Diet draait om de getrouwde makelaars Sheila (Drew Barrymore, ooit het schattige meisje in E.T.) en Joel (Timothy Olyphant, dit voorjaar te zien in de Deadwood-film), die samen met hun dochter Abby (Liv Hewson) in Californië wonen. Nadat Sheila overlijdt en op een of andere manier weer opstaat uit de dood, heeft ze enorme trek in mensenvlees gekregen. Terwijl Joel haar helpt met het uitzoeken van nieuwe slachtoffers, probeert het stel de oorzaak van haar extreme conditie te achterhalen. Naast de drie hoofdrolspelers keert ook Skyler Gisondo in het derde seizoen weer terug als buurjongen Eric. Santa Clarita Diet werd bedacht door Victor Fresco, die eerder werkte aan komische - maar wel minder bloederige - series als Better Off Ted en My Name Is Earl. 

Het derde seizoen van Santa Clarita Diet debuteert op 29 maart bij Netflix. De reeks bestaat naar verluidt weer uit tien afleveringen. Bekijk hieronder de aankondiging.

https://www.youtube.com/watch?v=RZ_MzKbZyU4

Hanna verschijnt 29 maart bij Amazon

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Hanna

De tv-serie is gebaseerd op de gelijknamige film, met Esme Creed-Miles als de vervanger van Saiorse Ronan.

In Hanna zien we hoe Erik Heller (Joel Kinnaman uit Altered Carbon) zich in een Pools bosgebied verschuilt voor de ontspoorde CIA-agente Marissa Wiegler (Mireille Enos, eerder met Kinnaman te zien in The Killing). Heller bereidt daar in de luwte zijn jonge dochter Hanna (Esme Creed-Miles, de dochter van actrice Samantha Morton) voor op een keiharde strijd om te overleven. Hanna heeft de wereld buiten de bossen nog nooit gezien, maar daar komt op een gegeven moment toch verandering in. De serie is een tv-bewerking van de gelijknamige film van Joe Wright, die rollen had voor Eric Bana, Saoirse Ronan en Cate Blanchett. Volgens schrijver David Farr (The Night Manager), die tevens het script voor de film schreef, is 75% van het verhaal compleet nieuw.

Hanna is vanaf 29 maart te zien op Amazon Prime Video. De eerste aflevering werd begin deze maand al voor een periode van 24 uur online gezet als een voorproefje.

https://www.youtube.com/watch?v=v75RmNuZgTs

Good Omens komt 31 mei naar Amazon

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Good Omens

Daarnaast is Benedict Cumberbatch (Sherlock) gecast; hij zal in de serie te horen zijn als de duivel.

De zesdelige miniserie Good Omens was vorig jaar een van de grote smaakmakers op het Amazon Prime Video-event in Londen. De boekverfilming van Neil Gaiman draait om een engel (Michael Sheen, straks ook te zien in The Good Fight) en een demon (David Tennant uit Broadchurch), die zodanig gehecht zijn geraakt aan hun levens op aarde, dat ze samen de aanstaande Apocalypse proberen tegen te houden. Jon Hamm is te zien als aartsengel Gabriel en verdere bijrollen zijn er voor Michael McKean (Better Call Saul) en Mireille Enos (The Catch). Frances McDormand was eerder gecast in de voice-over rol van God en krijgt nu gezelschap van Benedict Cumberbatch, eerder te horen als draak Smaug in het tweede deel van de Hobbit-trilogie, die de stem van Satan in mag spreken.

Amazon heeft de première van Good Omens vastgelegd op 31 mei. Eerder werd de teaser vrijgegeven en nu zijn tevens de 'opening credits' van de serie online gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=BsrPO8qslBE

 


Jack Ryan zeker van derde seizoen

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het tweede seizoen is nog niet uit, maar John Krasinski mag ook nog een derde keer aan de bak als Jack Ryan.

Amazon onthulde dat de Tom Clancy-verfilming Jack Ryan terugkeert met een derde seizoen. Het eerste seizoen is nu te zien op Amazon Prime, het tweede seizoen wacht nog altijd op een releasedatum. John Krasinski (The Office) geeft in de serie gestalte aan Jack Ryan, de CIA-analist die het rustig aan doet met een kantoorbaan in Langley, maar dan plots ook veldwerk moet verrichten in het buitenland. In het eerste seizoen van de thrillerserie reisde het personage, dat eerder werd gespeeld door onder anderen Alec Baldwin en Harrison Ford, naar Jemen en in het tweede seizoen begeeft hij zich in Zuid-Amerika, waar hij geconfronteerd wordt met de machthebbers van een zeer gevaarlijk regime. Waar het derde seizoen van Jack Ryan zich af zal spelen is nu nog niet bekend.

Jack Ryan werd bedacht door showrunners Carlton Cuse (Lost) en Graham Roland (Fringe). Michael Bay (die met Krasinski werkte aan 13 Hours) produceert de serie.

Lees ook: Jack Ryan S01E01-02: pervers patriottisme verpakt als entertainment.

 


Queer Eye S03 verschijnt 15 maart op Netflix

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Queer Eye S02

Over iets meer dan een maand komen de 'Fab Five' terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.

In Queer Eye helpen de 'Fabulous Five' ongelukkige heteromannen hun levens op orde te krijgen. In 2003 debuteerde de realityshow op zender Bravo, waar de serie uitgroeide tot een enorme hit en ook een Emmy won. In 2007 kwam Queer Eye ten einde, maar tien jaar later kwam Netflix op de proppen met een doorstart, die vorig jaar ook weer drie Emmy's in de wacht sleepte. De formule bleef hetzelfde, al werd er wel een nieuwe 'Fab Five' aangesteld: Antoni Porowski (eten en wijn), Bobby Berk (interieur en design), Karamo Brown (cultuur), Jonathan Van Ness (verzorging) en Tan France (mode). De eerste twee Netflix-seizoenen van Queer Eye werden opgenomen in de staat Georgia, maar voor deze derde reeks verhuisde de productie van de serie naar Missouri.

Het derde seizoen van Queer Eye is vanaf 15 maart te zien op Netflix. De datum werd aangekondigd op de klanken van Now That I Found You van Carly Rae Jepsen.

Lees ook: Queer Eye S02: never change a winning team.

https://www.instagram.com/p/Bt0-SjcjAGM/