Avengers: Endgame

Actie: win vrijkaarten voor Avengers: Endgame

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

De grote finale draait nu in de bioscoop en wij mogen drie keer een setje vrijkaarten weggeven.

Aan het einde van Avengers: Infinity War gebeurde het ondenkbare: bad guy Thanos (Josh Brolin) wist dankzij de zes 'infinity stones' met behulp van een simpele 'finger snap' de helft van alle levensvormen weg te vagen. Terwijl een aangeslagen Tony Stark (Robert Downey Jr.) samen met Nebula (Karen Gillan) door de ruimte dwaalt, proberen de overgebleven helden op aarde om te gaan met dit enorme verlies. Kunnen de originele Avengers (Captain America, Thor, Hulk, Black Widow en Hawkeye) zich nog een laatste keer oprichten? Ze krijgen in ieder geval hulp van een aantal andere overlevenden, zoals War Machine (Don Cheadle), Ant-Man (Paul Rudd), Rocket (stem van Bradley Cooper), plus nieuwkomer Captain Marvel (Brie Larson).

Avengers: Endgame is de aphoteose van ruim tien jaar aan films van Marvel Studios, een reis die in 2008 begon met de eerste Iron Man. In samenwerking met Disney mogen wij drie keer een setje vrijkaarten voor de film weggeven. Overigens komen een aantal personages uit de Avengers-films straks ook nog naar televisie. Zo zijn er series in ontwikkeling voor Scarlet Witch en Vision, Bucky en Falcon, Loki en Hawkeye, die straks te zien zullen zijn op Disney+.

https://www.youtube.com/watch?v=LW4BhPix5R4

Om kans te maken op één van de drie weg te geven setjes vrijkaarten, hoef je alleen even een spelletje superhelden-memory tot een goed einde te brengen. Let wel, enkel sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Je kunt het spelletje hier spelen!

Lees ook