Actie: win The Little Drummer Girl op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan onze actie en maak kans op een dvd van de bejubelde miniserie naar het boek van John le Carré.

The Little Drummer Girl vertelt het verhaal van Charlie (Florence Pugh): een jonge, enthousiaste, maar onvervulde Britse actrice en idealist, wier vastberadenheid wordt getest nadat ze de mysterieuze Becker (Alexander Skarsgård) ontmoet tijdens een vakantie in Griekenland. Het wordt snel duidelijk dat zijn intenties niet zijn wat ze lijken, en hun ontmoeting verstrengelt haar in een complex plan van meesterspion Kurtz (Michael Shannon). Charlie speelt de rol van haar leven als dubbelspion en voelt zich steeds meer aangetrokken tot deze huichelachtige wereld. The Little Drummer Girl vervaagt de lijnen tussen liefde en haat, waarheid en fictie, goed en fout.

Wij mogen in samenwerking met Universal Home Entertainment drie keer The Little Drummer Girl weggeven op dvd. De miniserie werd eerder uitgezonden door de NPO en is tevens terug te kijken op NPO Start Plus. Net als het recente The Night Manager is The Little Drummer Girl een adaptatie van een boek van John le Carré. De verfilming markeerde de allereerste tv-klus voor de Zuid-Koreaanse regisseur Park Chan-wook, bekend van films als The Handmaiden, Oldboy en zijn Amerikaanse debuut Stoker.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van de miniserie, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook