The Good Doctor S02 dvd

Actie: win The Good Doctor seizoen twee op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Freddie Highmore (Bates Motel) speelt de hoofdrol in de ziekenhuisserie van de maker van House.

The Good Doctor draait om Shaun Murphy (Freddie Highmore, Norman Bates in Bates Motel), een briljante dokter met autisme en het savant-syndroom. Hij gaat aan de slag in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital in Californië, waar hij moeite heeft om zijn plek te vinden. In seizoen twee worden zijn vriendschappen steeds hechter, waardoor deze persoonlijke relaties steeds meer een uitdaging voor hem zijn. Ook de medische raadsels waar Murphy mee te maken krijgt, zijn moeilijker dan ooit tevoren. The Good Doctor werd bedacht door David Shore, die eerder succes had met de ziekenhuisserie House. Voor het tweede seizoen werd de cast uitgebreid met Lisa Edelstein, die destijds in House gestalte gaf aan Dr. Cuddy.

Wij mogen in samenwerking met Sony Pictures Entertainment drie keer het tweede seizoen van The Good Doctor weggeven op dvd. In Nederland werden beide seizoen uitgezonden door RTL en is de serie tevens 'on demand' terug te kijken bij Videoland. Het eerste seizoen is daarnaast ook 'on demand' te bekijken bij Ziggo. Lees verder nog de recensie van de start van het tweede seizoen. The Good Doctor wordt in Amerika uitgezonden door zender ABC, dat de serie eerder dit jaar verlengde met nog een derde seizoen.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van het tweede seizoen van The Good Doctor hoef je alleen even een woordpuzzel (klik onder op de letters, die vervolgens wel/niet in de vakjes boven verschijnen en een naam vormen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook