Actie: win Sharp Objects op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan onze quiz over Amy Adams en win haar bejubelde HBO-miniserie Sharp Objects op dvd!

Sharp Objects eindigde dit jaar op de eerste plaats in ons lijstje met de beste series van 2018. De miniserie van HBO is een adaptatie van het gelijknamige boek van Gillian Flynn (Gone Girl) en de regie was in handen van Jean-Marc Vallée (Big Little Lies). Met een glansrol van Amy Adams als Camille Preaker, een journaliste die een tijdje doorbracht in een psychiatrische inrichting, maar na haar vrijlating terugkeert naar haar geboortedorp. Daar moet ze verslag doen van de moord op twee jonge meisjes en wordt ze gedwongen de demonen uit haar verleden te confronteren.

De serie (lees ook onze recensie) is hier in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series, waardoor misschien niet iedereen hem heeft kunnen bekijken. Sharp Objects werd onlangs echter ook nog uitgebracht op dvd en wij mogen in samenwerking met Warner Bros drie exemplaren weggeven. Je hoeft de miniserie daarbij niet per se gezien te hebben, want de quizvragen die je moet beantwoorden om kans te maken gaan over Amy Adams als actrice.

Test je kennis over Amy Adams en maak kans op één van de drie dvd's van Sharp Objects. Let wel, enkel sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen meedoen.

Speel de quiz hier!

Lees ook