The Magicians

Actie: win seizoen vier van The Magicians op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

De fantasyserie is gebaseerd op de boekenreeks van voormalig New York Times-journalist Lev Grossman.

The Magicians is een fantasyserie gebaseerd op de bestseller van Lev Grossman. Het verhaal draait om Quentin Coldwater (Jason Ralph), die op een biizondere universiteit zijn magische krachten mag verfijnen. Samen met andere 'magicians' moet hij de wereld zien te beschermen tegen kwaadaardige wezens. Na het begin van de zoektocht naar de zeven sleutels, lijkt het erop dat de magicians de magie hersteld hebben, maar tegen welke prijs precies? Nu hun geheugen is gewist en ze nieuwe identiteiten hebben aangenomen, zijn ze kwetsbaarder dan ooit. En als Het Monster ontsnapt uit Castle Blackspire en de vorm van Eliot aanneemt, worden hun probelemen zelfs nog groter.

Wij mogen in samenwerking met Universal Home Entertainment drie keer het vierde seizoen van The Magicians weggeven op dvd. In Amerika wordt de serie uitgezonden door zender Syfy, hier in Nederland is hij te zien op Spike. Verder zijn de eerste twee seizoenen in Nederland ook nog 'on demand' terug te kijken bij Amazon Prime Video. Na het vierde seizoen is het nog niet gedaan met de serie: zender Syfy liet eerder dit jaar weten ook al te werken aan nog een vijfde reeks.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van The Magicians S04, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook