The Affair dvd

Actie: win seizoen vier van The Affair op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het vierde seizoen van de dramaserie verschijnt morgen op dvd en wij mogen drie exemplaren weggeven.

The Affair draait om de affaire tussen leraar Noah Solloway (Dominic West) en serveerster Alison Lockhart (Ruth Wilson). Hij is als getrouwde man met vier kinderen toch niet helemaal gelukkig, zij ziet haar huwelijk op instorten staan na de dood van haar vierjarige zoontje. In de serie geven beide personages hun eigen - hevig gekleurde - visie op hun affaire. In het vierde seizoen van de serie beginnen Noah en Alison - net als Helen en Cole - aan een persoonlijke zoektocht, met in het vooruitzicht misschien zelfs een nieuwe relatie. Maar het verleden laat ze niet meer los: waar moeten ze zich aan vasthouden en wat moeten ze achterlaten?

Wij mogen in samenwerking met Universal Home Entertainment drie keer het vierde seizoen van The Affair weggeven op dvd. De serie werd bedacht door Sarah Treem en Hagai Levi, bekend van onder meer In Treatment. Overigens wordt in Amerika momenteel het vijfde en laatste seizoen, met daarin een gastrol van Anna Paquin, uitgezonden op televisie. Wanneer dit slotseizoen bij ons in Nederland beschikbaar komt is nog niet bekend.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van The Affair S04 hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook