Will & Grace S10 dvd

Actie: win seizoen tien van Will & Grace op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Win het tweede seizoen van de 'revival' (het tiende seizoen in totaal) van de populaire sitcom met Debra Messing.

In 2017 maakte Will & Grace een comeback met een 'revival', waarbij het technisch gezien ging om een negende seizoen. De 'revival' kreeg vervolgens ook een tweede seizoen (technisch gezien dus het tiende seizoen), en dat tweede seizoen verscheen onlangs op dvd. In de nieuwe reeks keren Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally weer terug als Will, Grace, Jack en Karen. Alec Baldwin (30 Rock), Mary McCormack (The West Wing) en Minnie Driver (Speechless) zijn opnieuw te zien in gastrollen. Tot slot werd David Schwimmer (Friends) geïntroduceerd als de vriend van Grace en is Matt Bomer (The Sinner) te zien als de 'love interest' van Will.

Wij mogen in samenwerking met Universal Home Entertainment drie keer het tiende seizoen van Will & Grace weggeven op dvd. De doorstart van Will & Grace ging op de Nederlandse televisie in première op TLC en het negende seizoen is momenteel ook terug te kijken bij Ziggo Movies & Series. Begin volgend jaar gaat er ook een elfde seizoen in première, maar daarna is het volgens de makers na drie 'nieuwe seizoenen' echt definitief gedaan met de populaire sitcom.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van het tiende seizoen van Will & Grace hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook