The Expanse

Actie: win seizoen drie van The Expanse op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Het derde seizoen van het inmiddels van Netflix verwijderde The Expanse verscheen deze week op dvd.

The Expanse is gebaseerd op de boekenreeks van James Corey. Het verhaal speelt zich af in een toekomst waarin de mensheid ons zonnestelsel heeft gekoloniseerd, maar duistere machten de fragiele vrede tussen de verschillende partijen in gevaar dreigen te brengen. De boeken werden voor televisie bewerkt door Mark Fergus en Hawk Ostby (Children of Men). In het derde seizoen bedreigt een volgende fase in de evolutie van het protomolecuul het bestaan van de mensheid, terwijl de oorlog tussen de aarde en Mars over het zonnestelstel trekt. Ondertussen worstelt de Rocinante-bemanning met onderlinge spanningen.

Wij mogen in samenwerking met Universal Home Entertainment drie keer het derde seizoen van The Expanse weggeven op dvd. De eerste twee seizoenen van de van Syfy afkomstige tv-serie waren een tijdje te zien op Netflix, maar vorig jaar werden de vod-rechten overgenomen door Amazon. Het derde seizoen verscheen daarom nooit op Netflix en is op vod exclusief te zien bij Amazon, waar op 13 december ook het vierde seizoen in première gaat.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van The Expanse S03 hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook