Actie: win Riverdale S02 op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan ons Riverdale memory-spelletje en maak kans op één van de drie dvd's van seizoen twee!

Riverdale is afkomstig van Roberto Aguirre-Sacasa, die eerder werkte aan series als Glee en Big Love, en momenteel bezig is met het tweede seizoen van Chilling Adventures of Sabrina. De serie werd gebaseerd op de, overigens superheld-loze, strips van Archie Comics, waarbij de bekende personages in een wat moderner jasje werden gestoken. Aan het begin van de nieuwe incarnatie verhuist Veronica (Camila Mendes) naar Riverdale, waar ze Archie (KJ Apa) en Betty (Lili Reinhart) leert kennen. Riverdale is afkomstig van zender The CW en alle seizoenen staan in Nederland op Netflix. De serie is tevens beschikbaar op dvd; vorige maand verscheen er een boxset van het tweede seizoen, met alle 22 afleveringen plus bonusmateriaal!

Wij mogen in samenwerking met Warner Brothers drie keer het tweede seizoen van Riverdale weggeven op dvd. In de tweede reeks zien we hoe het verhaal verder gaat na de cliffhanger van het eerste seizoen, waarbij Archie's vader werd neergeschoten door een onbekende dader. Was dat een ongelukkige bijkomstigheid van een mislukte overval? Of gaat het toch om een geplande aanslag op zijn leven?

Om kans te maken op een dvd van het tweede seizoen van Riverdale, hoef je enkel een memory-spelletje tot een goed einde te brengen. Let wel, alleen sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Klik hier om het spelletje te spelen!

Lees ook