Actie: win Outlander S04 op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan onze actie en maak kans op een dvd van het nog niet op Netflix verschenen vierde seizoen.

In het vierde seizoen van Outlander proberen Claire en Jamie een nieuw thuis op te bouwen in het koloniale Amerika. Het stel vestigt zich in North Carolina tussen de Britse overheersers, ondanks Claires kennis van de Amerikaanse revolutie die weldra zal losbarsten. Daarnaast stuiten ze op de beruchte piraat en smokkelaar Stephen Bonnet (Ed Speleers, bekend van Downton Abbey), in een noodlottige ontmoeting die terug zal komen om de Fraser-familie te achtervolgen. Ondertussen groeien Brianna en Roger in de 20e eeuw steeds dichter naar elkaar toe, maar doen ze een schokkende ontdekking waardoor ze overwegen om in de voetsporen van Claire te treden.

Wij mogen in samenwerking met Sony Pictures Entertainment drie keer het vierde seizoen van Outlander weggeven op dvd. Het vierde seizoen is in Nederland ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series, maar werd hier nog niet toegevoegd aan het aanbod op Netflix. Lees ook de recensie van de eerste aflevering van de reeks. Overigens is Outlander al zeker van nog een vijfde en een zesde seizoen, en daarnaast doken er ook geruchten op over een mogelijke spin-off.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van het eerste seizoen, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook