Killing Eve dvd

Actie: win Killing Eve S01 op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan onze actie en win de eigenzinnige thrillerserie met Sandra Oh (Grey's Anatomy) op dvd.

Eve Polastri (Sandra Oh) heeft een saaie kantoorbaan bij de Britse veiligheidsdienst MI5, maar droomt stiekem van een spannend leven als spion. Villanelle (Jodie Comer) is een zeer dodelijke en wispelturige huurmoordenaar, die geniet van het luxe leven dat ze zich door haar baan kan veroorloven. Wanneer Eve een reeks moorden in Europa in verband brengt met Villanelle, krijgt ze de taak om haar op te sporen. Vervolgens onstaat er een wederzijdse obsessie, die uitmondt in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel. Killing Eve is gebaseerd op de boeken van Luke Jennings en werd bedacht door Phoebe Waller-Bridge (Fleabag). Er komt ook een tweede seizoen aan, dat op 7 april van start gaat op de Amerikaanse televisie.

Wij mogen in samenwerking met Universal drie keer het eerste seizoen van Killing Eve (dat in onze lijst met de beste series van 2018 eindigde op de zesde plek) weggeven op dvd. De reeks was een enorm succes voor BBC America, en kreeg op de zender iets unieks voor elkaar: elke nieuwe aflevering trok meer kijkers dan de vorige. Na het succes in Amerika kwam de serie tevens naar de Nederland, waar de reeks werd uitgezonden door de NPO. Het eerste seizoen is momenteel ook online terug te kijken bij NPO Start Plus en bij Videoland.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook