Jack Ryan dvd

Actie: win Jack Ryan S01 op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Win de spionageserie met John Krasinski (The Office) als de door Tom Clancy bedachte Jack Ryan op dvd.

Na The Office keerde John Krasinski (A Quiet Place) weer terug naar televisie met zijn hoofdrol in Jack Ryan. In de spionageserie moet de uit de boeken van Tom Clancy afkomstige CIA-analist noodgedwongen zijn veilige bureau inruilen voor een dodelijk kat-en-muisspelletje, dat hem naar zowel Europa als het Midden-Oosten brengt. Samen met zijn nieuwe leidinggevende James Greer (Wendell Pierce) probeert hij een terroristische aanval op Amerikaanse bodem te stoppen. Jack Ryan werd al eerder op het witte doek gespeeld door Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck en Chris Pine. De eerste tv-serie rond het personage wordt geproduceerd door Carlton Cuse (Lost), Graham Roland (Fringe) en Michael Bay (13 Hours, ook met Krasinski).

Wij mogen in samenwerking met Universal Home Entertainment drie keer het eerste seizoen van Jack Ryan weggeven op dvd. De serie is in Nederland momenteel nog exclusief te bekijken via Amazon Prime Video. Later dit jaar zal er een tweede seizoen van de serie, waarin het personage afreist naar Zuid-Amerika, verschijnen bij Amazon. In de tweede reeks is tevens een rol weggelegd voor Noomi Rapace. De serie is inmiddels ook al zeker van nog een derde seizoen.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van het eerste seizoen, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook