The Purge dvd

Actie: win de tv-serie The Purge op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

De succesvolle filmreeks werd vorig jaar aangevuld met een tv-serie, die wij nu weg mogen geven op dvd.

De tv-versie van The Purge speelt zich net als de films af in een alternatief Amerika en draait om een jaarlijkse nacht, waarin de overheid gedurende een periode van twaalf uur alle misdaden (dus ook moord) legaal maakt. Het eerste seizoen volgt een ex-marinier op zoek naar zijn zuster, een zakenvrouw die uit is op wraak, en een getrouwd echtpaar dat een Purge-feest bezoekt op zoek naar mogelijke geldschieters. De serie werd bedacht door James DeMonaco, die alle tot nu toe verschenen Purge-films op papier zette, en de eerste drie delen ook zelf regisseerde. Achter de schermen trad Jason Blum (bekend van bioscoophits als Get Out en Split) wederom aan als producent.

Wij mogen in samenwerking met Universal Home Entertainment drie keer The Purge weggeven op dvd. In Amerika wordt de serie uitgezonden door zender USA, maar hier in Nederland is hij nog niet te zien geweest op televisie. Wel is het complete eerste seizoen bij ons momenteel 'on demand' te bekijken bij Amazon Prime Video. Er is ook al een tweede seizoen aangekondigd door USA en voor volgend jaar staat er tevens een vijfde Purge-film op het programma.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van The Purge, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook