Das Boot dvd

Actie: win de Duitse serie Das Boot op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan de actie en win het tv-vervolg op de Duitse filmklassieker van Wolfgang Petersen op dvd.

De serie Das Boot speelt zich af in de herfst van 1942. De onderzeeër U-612 maakt zich op voor zijn 'maiden trip'. Onder leiding van de jonge commandant Hoffman zijn er 40 bemanningsleden die hun allereerste missie vervullen, in een steeds brutaler wordende oorlog. Allemaal zitten ze opgesloten in de smalle metalen 'pijp' die de duikboot is. In tussentijd, honderden kilometers verderop, komt de wereld van Simone Strasser op zijn kop te staan. Diep ondergedompeld in een liefdesaffaire moet ze een balans zien te vinden tussen ontgoocheling en verraad, dit alles onder het waakzame oog van Gestapo-lid Hagen Forster. Zullen de jongens in Das Boot straks weer huiswaarts kunnen keren?

Wij mogen in samenwerking met Sony Pictures Entertainment drie keer de serie Das Boot weggeven op dvd. De Duitse productie was in verschillende Europese landen te zien op zender Sky, maar in Nederland ging Das Boot begin maart van start op NPO 2. De complete reeks is momenteel in zijn geheel terug te kijken op NPO Start Plus en is inmiddels ook verschenen op dvd. Het tv-vervolg werd uitstekend ontvangen, lees ook onze recensie, en inmiddels is bekendgemaakt dat er een tweede seizoen gaat komen.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van het eerste seizoen, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook