Chernobyl dvd

Actie: win de miniserie Chernobyl op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Een van de beste series van dit jaar verscheen deze maand op dvd en wij mogen drie exemplaren weggeven.

Chernobyl vertelt het verhaal van één van de zwaarste door mensen veroorzaakte catastrofes in de geschiedenis: op 26 april 1986 vond er bij de kerncentrale van Tsjernobyl in Oekraïne een enorme explosie plaats waarbij radioactief materiaal vrijkwam in Wit-Rusland, Rusland en Oekraïne, tot in Scandinavië en West-Europa. De serie volgt drie mensen die bij de ramp betrokken raakten: Jared Harris (The Terror) speelt Valery Legasov, de Russische kernfysicus die de ernst van de zaak direct in de gaten had, Stellan Skarsgard (River) speelt de politicus die een rapport op moest stellen en Emily Watson (Red Dragon) speelt de kerngeleerde die de oorzaak moest zien te achterhalen.

Wij mogen in samenwerking met Warner Bros Home Entertainment drie keer Chernobyl weggeven op dvd. Chernobyl was eerder dit jaar in Amerika te zien op HBO, waar de serie ruim 8 miljoen keer werd bekeken, en daarmee een van de succesvolste miniseries van de zender is. In de lijst met de beste tv-series ooit op IMDb staat Chernobyl momenteel op de vierde plek, net na Band of Brothers en nog voor Breaking Bad. In Nederland is de serie 'on demand' te zien bij Ziggo (lees onze recensie) en volgend jaar komt hij tevens naar het Belgische Canvas.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van Chernobyl, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook