The Handmaid's Tale film

Actie: win de film van The Handmaid's Tale op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Ver voor de tv-serie werd het boek al eens bewerkt tot een speelfilm, die wij nu weg mogen geven op dvd.

Momenteel is The Handmaid's Tale (in Nederland te zien bij Videoland) een van de populairste series van streamingdienst Hulu, maar het gelijknamige boek van Margaret Atwood werd aan het begin van de jaren negentig tevens bewerkt tot speelfilm. In de filmversie is Natasha Richardson te zien als dienstmaagd Offred (hier is haar echte naam Kate en niet June), een van de weinige vrouwen in de totalitaire staat Gilead die nog kinderen kan krijgen. Ze is als 'leenmoeder' in huis geplaatst bij Commandant Fred (Robert Duvall in de Joseph Fiennes-rol) en Serena (Faye Dunaway in de Yvonne Strahovski-rol), maar wanneer ze in verwachting raakt besluit ze te ontsnappen....

Wij mogen in samenwerking met Sony Pictures Entertainment drie keer de filmversie van The Handmaid's Tale weggeven op dvd. De filmversie was destijds in 1990 in de bioscoop te zien. Het derde seizoen van de tv-versie van The Handmaid's Tale kwam overigens eerder deze maand ten einde, maar fans van de serie hoeven niet te treuren: er is ook een vierde seizoen in de maak.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van de Handmaid's Tale-film, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook