True Detective dvd

Actie: win de boxset van True Detective op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Wij mogen de complete boxset van de misdaadserie van HBO (drie seizoenen) weggeven op dvd.

Het derde seizoen van de HBO-serie True Detective verscheen deze maand op dvd, en is tevens onderdeel van een complete boxset met ook de vorige twee seizoenen. In het derde seizoen is Mahershala Ali (Moonlight) te zien als voormalig rechercheur Wayne Hays, die al 35 jaar gekweld wordt door een onopgeloste vermissingzaak waarbij twee kinderen verdwenen. De ouderdom vertroebelt zijn geheugen, maar door een samenwerking met een documentairemaker komen er steeds meer details terug die duidelijkheid scheppen. Acteur Stephen Dorff (Somewhere) heeft een bijrol als zijn ex-partner Roland West en Carmen Ejogo (Selma) is te zien als schooljuf Amelia Reardon.

Wij mogen in samenwerking met Warner Bros Home Entertainment drie keer de boxset van True Detective weggeven op dvd. Naast het derde seizoen bevat de boxset het eerste seizoen, waarin Matthew McConaughey en Woody Harrelson in Louisiana op zoek gaan naar een seriemoordenaar, en het tweede seizoen, waarin Rachel McAdams, Colin Farrell en Taylor Kitsch in het hedendaagse Los Angeles stuiten op een samenzwering. True Detective werd genomineerd voor verschillende Emmy's en wist er in totaal vijf te winnen.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd boxsets van True Detective, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook