Counterpart S01 dvd

Actie: win Counterpart met J.K. Simmons op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Wij mogen het eerste seizoen van de futuristische thriller met Oz-acteur J.K. Simmons weggeven op dvd.

Howard Silk (J.K. Simmons, Oscarwinnaar voor Whiplash) is slechts een klein radartje in de bureaucratische machine van een spionagebureau van de Verenigde Naties. Wanneer hij ontdekt dat zijn werkgevers een doorgang naar een parallelle dimensie geheimhouden, wordt hij plotseling meegezogen in een duistere wereld vol intriges, gevaar en bedrog. De enige die hij lijkt te kunnen vertrouwen is zijn nagenoeg identieke tegenhanger uit deze parallelle wereld. Counterpart onderzoekt thema's als identiteit, lotsbestemming en verloren liefdes, en laat zien hoe een leven anders had kunnen verlopen.

Wij mogen in samenwerking met Sony Pictures Entertainment drie keer het eerste seizoen van Counterpart weggeven op dvd. Beide seizoenen van de serie waren in Amerika te zien op zender Starz en werden vervolgens door Ziggo Movies & Series naar Nederland gehaald. Lees ook de recensie van de start van het eerste seizoen. Counterpart werd bedacht door Justin Marks, die de recente Jungle Book-film schreef en werkte aan het aanstaande vervolg op Top Gun. 

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd's van het eerste seizoen van Counterpart hoef je alleen even een woordpuzzel (klik onder op de letters, die vervolgens wel/niet in de vakjes boven verschijnen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook