Allo Allo dvd

Actie: win alle seizoenen van Allo Allo op dvd

· Door

Google+ Facebook Twitter WhatsApp

Doe mee aan onze actie in win de complete serie van Allo Allo (negen seizoenen in totaal!) op dvd.

‘Allo ‘Allo! is één van de succesvolste Britse komedieseries aller tijden. De serie werd uitgezonden op de BBC tussen 1982 en 1992 en was goed voor 83 afleveringen. Het verhaal speelt zich af in het plaatsje Nouvion, waar René Artois (Gorden Kaye) samen met zijn vrouw Edith (Carmen Silvera) een café runt. Buiten haar weten om heeft René echter ook relaties met serveersters Yvette en Marie. Alles wordt nog veel gecompliceerder door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Uit alle macht probeert René zijn oude leven verder te zetten, door de Duitsers onder meer te paaien met af en toe een gratis drankje en gratis ‘diensten’ van zijn serveersters.

Wij mogen in samenwerking met Sony Pictures Entertainment drie keer de volledige serie van Allo Allo weggeven op dvd. De complete boxset bestaat uit in totaal vijftien dvd's, waarop alle 83 afleveringen te vinden zijn, bij elkaar goed voor zo'n 40 uur aan kijkplezier. Daarnaast is de release ook voorzien van nog wat extra bonusmateriaal.

Om kans te maken op één van de drie weg te geven dvd boxsets met alle seizoenen van Allo Allo, hoef je alleen even een puzzel (klikken, niet slepen) op te lossen. Let wel, enkel de sitebezoekers die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief kunnen kansmaken.

Los de puzzel hier op!

Lees ook